Welkom op de website van Burgers Betonbouw B.V.

Burgers Betonbouw B.V. is uw specialist in de vele toepassingen van beton. Al meer dan 40 jaar voeren wij betonwerken uit voor zowel bedrijven en aannemers als voor particulieren. 

7JojNrm5yY CiyLnCB15O

Verdiepingsvloeren

Burgers Betonbouw kan ook de monolithische afwerking (in de volksmond “vlinderen”) van de betonvloer verzorgen al dan niet met het aanbrengen van een slijtlaag en/of curing. Met monolithische afwerking zorg je voor betere verdichting van het oppervlak en daarmee verkrijg je een gladdere en sterkere vloer.

VerdiepingsvloerenAls nabehandeling werken wij de vloer af met een curing compound. Door toepassing van curing wordt de zuigende werking van het betonoppervlak weggenomen hierdoor wordt een betere hechting met de afwerklaag verkregen. Curing kan zowel binnen als buiten worden toegepast en is zowel geschikt voor vloeren als wanden.

Voor industrievloeren waar zwaar transport overheen moet zoals heftrucks en vrachtwagens kan een extra slijtlaag voor een extra versterking van de vloer zorgen. Andere mogelijkheid is het aanbrengen van kleurpigmenten in beton.

Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl